• Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
  • Direct contact : 0521 52 29 09

HdV Zakelijk

Onderhoudscontracten voor bedrijven

Bent u het zat steeds maar weer een monteur te moeten bellen? En als er iemand komt dan is het weer een onbekende aan wie u alles opnieuw moet uitleggen. Wij bieden u een onderhoudscontract voor uw gehele netwerk en randapparatuur met een vast contactpersoon. Deze is bereikbaar op de momenten wanneer u ons nodig hebt. Geen gedoe, wij lossen een probleem op binnen de door u voorgescheven tijd.

Alle werkzaamheden worden door ons in kaart gebracht, zodat u (en wij) altijd up-to-date zijn.

Totaal ontspannen zaken doen!

Interesse in een gesprek?

Neem contact op 0521-522909

Office 365

Met Microsoft Office 365 krijgen u en uw medewerkers alles wat u nodig heeft om efficiënt (samen) te werken. Het maakt een flexibele en moderne werkstijl mogelijk. Iedereen heeft, via de cloud maar ook offline, overal, altijd en op ieder apparaat toegang tot zijn documenten, e-mail, agenda (Outlook) en andere vertrouwde Office-programma’s als Word, Excel en PowerPoint.

Hosted telefonie zakelijk

Met Hosted Telefonie beschikt u over alle functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale zonder dat u deze nodig heeft. Uw telefooncentrale is namelijk virtuele en staat bij ons in het datacentrum.

Dankzij de virtuele telefooncentrale hoeft u niet meer te investeren in apparatuur, licenties en onderhoudscontracten. Alle functionaliteiten worden geleverd tegen een vast bedrag per medewerker of toestel.

Doordat de telefooncentrale virtueel werkt kunt u iedereen hieraan koppelen. Thuiswerkers, binnen- en buitenlandse vestigingen en buitendienstmedewerkers kunnen eenvoudig worden toegevoegd en profiteren van de mogelijkheden. Onderling bellen is uiteraard kosteloos en bestaande ISDN en analoge lijnen behoren tot het verleden en kunnen opgezegd worden. Uiteraard regelt HdV Computers dat u geen dag zonder telefoon of fax zit.

Enkele mogelijkheden van ons platform:

  • Verbind een gesprek zonder aankondiging door. Ideaal als u (tijdelijk) bereikbaar bent op een ander nummer of als u een gesprek zonder aankondiging direct wilt doorverbinden met een collega.
  • Wisselgesprek. Laat meerdere gesprekken binnenkomen op hetzelfde toestel en schakel tussen de gesprekken
  • Een gesprek kan worden doorgestuurd als u in gesprek bent of niet opneemt. U kunt voor interne en externe gesprekken een andere manier en nummer van doorverbinden opgeven.
  • Parkeer een telefoongesprek op de Hosted TelefoonCentrale, en vervolg het gesprek op een ander toestel
  • Interactive Voice Response. Vertel bellers wat ze moeten doen. Kies een 1 voor de afdeling verkoop, kies een 2 voor.. etc.
  • Een gesprek doorverbinden naar een mobiele telefoon en terug. Een medewerker wil een gesprek doorverbinden naar een mobiele telefoon. Later wil de mobiele beller het gesprek doorverbinden naar een andere collega. Op zijn GSM drukt hij # en de extensie. Het gesprek wordt doorverbonden naar de collega. Deze collega kan via een intern of extern nummer bereikt worden.
  • Activeer een virtuele vergaderruimte op de Hosted TelefoonCentrale. De deelnemers bellen het nummer, toetsen het nummer van de vergaderruimte (optioneel is de PIN code) en ze kunnen deelnemen aan de vergadering. Indien gewenst worden de gesprekken opgenomen.
Hi, How Can We Help You?