• Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
  • Direct contact : 0521 52 29 09

Over Ons

Over Ons

OVER ONS

AL MEER DAN 15 JAAR ERVARING,
KWALITEIT EN SERVICE OP #1

HDV Computers is een bedrijf die zich richt op de verkoop van computers, hardware en software aan midden- en klein bedrijf, verenigingen, stichtingen alsmede op de particuliere consument. Als HDV Computers leveren wij standaard configuratie en/of maatwerk daarnaast losse onderdelen van diverse merken alsmede randapparatuur en aanverwante artikelen. Al onze standaard systemen zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardige onderdelen uit de A categorie. Indien gewenst worden deze aangepast naar eigen wens en behoefte. Tevens kunt bij ons terecht voor al uw problemen met hard- en software. Door de jaren lange ervaring van de technische dienst zijn wij instaat bijna alle problemen binnen een redelijke termijn op te lossen.

Hard- en software.
Betrouwbaarheid, stabiliteit en betaalbaar, wie verlangt dat niet van zijn hardware?

Helaas berust dit niet altijd op de werkelijkheid bij het aanschaffen van een nieuwe of gebruikte computer.
Met de komst van een groot aantal nieuwe merken op de computermarkt is het een stuk moeilijker geworden de bovengenoemde factoren samen te voegen.
Goedkoop is immers niet altijd “goed-koop”.

Daar hoeft u bij ons niet over in te zitten. Als HdV Computers in Steenwijk bieden we u systemen voorzien van kwalitatief hoogwaardige onderdelen uit de A categorie. Indien gewenst worden deze systemen natuurlijk aangepast naar eigen wens en behoefte.

Naast losse systemen bieden we u ook complete oplossingen voor uw bedrijfsnetwerk.
Door jarenlange ervaring op het gebied van netwerken kunnen we u een passende oplossing bieden, gericht op de toekomst en de groei van uw bedrijf. Natuurlijk komen wij vrijblijvend bij u langs om ter plaatse een beeld te krijgen van de omvang en complexiteit van uw bedrijf. Naderhand bespreken we de mogelijkheden en kunnen wij u een passende offerte leveren.

Waar wij over beschikken:

  • Technische Dienst
  • Erkent Leerbedrijf
  • Certificaten & Diploma's
Hi, How Can We Help You?